28.8 C
Kuala Lumpur
Sunday, April 2, 2023
spot_img

Akak naik H selambe curl penyidai sejadah depan kedai perabot.

Kes kecurlan kereta bukanlah satu j3nayah yang baru, ada ketikanya boleh berlaku sekelip mata sahaja, walau pun meninggalkan kereta seketika. Sama ada pergi beli barang di kedai runcit, ketika mengisi angin kereta, atau pun di hadapan rumah.

Satu perkongsian daripada seorang pengguna fesbuk ini amat menyeramkan serta men4kutkan… Mana tidaknya… hanya dengan sekelip mata je pencuri tu dapat mencuri penyidai sejadah yang ada di luar kedai.

Screen Shot 2022 11 07 at 1.35.01 PM

Screen Shot 2022 11 07 at 1.34.44 PM

Pantas.. mcm ninja,… Ninja pun tak pantas macam tu. Dengan adanya teknologi cctv sekarang ini, mungkin mudah untuk mengesan kecurlan. jadi cctv amat penting untuk dipasang di setiap premis perniagaan kerana kita tidak tahu apa yang bakal terjadi di kedai perniagaan kita. Kini, dirumah pun sudah dipasang untuk kes3lamatan penghuni rumah.

Di bawah adalah antara komen-komen yang ditinggalkan oleh para netizen.

Screen Shot 2022 11 07 at 1.35.27 PM

Sumber: imuslimnetwork.com

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI