26.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, February 7, 2023
spot_img

Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!

Chalet berkonsepkan rumah kayu yang disinari dengan garden dan dikelilingi gunung ganang
Berkunjung ke Dangau Indah Chalet Ipoh ini amat seusai untuk percutian dengan rakan-rakan mahu pun mengadakan hari keluarga. Ini kerana di sekeliling resort ini, pengunjung dapat menikmati suasana kampung yang sangat nyaman malah dekorasi di resort ini turut menampilkan tradisional moden.

Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan! Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!
Bagi yang ada plan nak memilih lokasi ini, ianya 100 peratus milik orang Islam dan harga bilik yang ditawarkan bermula dari RM200-RM280 sebuah. Biliknya agak luas di mana boleh memuatkan lebih dari empat orang sebilik bagi katil berkembar. Lebih menarik, kolam renang persendirian berada di hadapan resort ini dan pengunjung boleh terus terjun ke dalam kolam sebaik membuka pintu bilik.

Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!
Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!

Di sekeliling kolam renang, telah tersedia perkakasan lengkap untuk mengadakan BBQ dan hanya perlu membawa makanan sahaja. Lebih seronok, dengan suasana kampung, percutian yang dirancang pastinya amat seronok. Lebih menarik halaman depannya yang luas boleh melakukan solat berjemaah bersama ahli keluarganya.
Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan! Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan! Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!Bangun Pagi Layan View Gunung Ganang. Dangau Indah Chalet, Resort Suasana Kampung Di Ipoh Janjikan Keseronokkan!

Bagi yang ada cadangan untuk bercuti ke sini, korang boleh datang ke lokasi ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍Dangau Indah Chalet yang terletak di No 71 Jalan Hijrah 4, RPT Batu 10, Chepor Ipoh.
Apa lagi kome, moh cuti-cuti Malaysia.
Gambar : FB Dangau Indah Chalet, Ipoh

Sumber: www.libur.com.my

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI