26.6 C
Kuala Lumpur
Tuesday, March 21, 2023
spot_img

“Buang Tebiat!” – Demi Ukuran Tepat, Remaja Masukkan 2 Kabel USB Dalam Alat Sulit

Pada usia remaja, mesti kita pernah timbul satu perasaan di mana ingin mencuba pelbagai perkara tanpa berfikir panjang. Tanpa disedari, ia mungkin meninggalkan kesan yang buruk kepada kita.

Buang tebiat, satu ungkapan yang sesuai terhadap seorang remaja lelaki Britain terpaksa menanggung derita apabila dia bertindak memasukkan dua kabel USB ke dalam kemaluannya demi melakukan eksperimen seks.

Buang Tebiat Demi Ukuran Tepat Remaja Masukkan 2 Kabel

Difahamkan, remaja yang berusia 15 tahun itu bertindak di luar jangkaan kerana mahu mengukur kepanjangan zakarnya dari bahagian dalam telah mengundang padah buruk kepada dirinya.

1667991726 141 Buang Tebiat Demi Ukuran Tepat Remaja Masukkan 2 Kabel

Bagaimanapun, perbuatan anehnya itu telah menyebabkan wayar USB tersebut telah tersangkut dan tersimpul di dalam kemaluannya yang menyebabkan dia perlu dikejarkan ke hospital untuk mendapatkan rawatan.

1667991727 830 Buang Tebiat Demi Ukuran Tepat Remaja Masukkan 2 Kabel

Kejadian tersebut dipercayai berlaku pada tahun lalu dan didedahkan menerusi Science Direct. Doktor yang merawat remaja tersebut menjelaskan remaja tidak mempunyai sebarang rekod masalah mental dan mempunyai akal dan tubuh badan yang sihat serta normal.

Lebih ngeri dan ngilu, sebatang besi turut digunakan tetapi tidak berjaya dan akhirnya dia terpaksa memotong bahagian antara kemaluan dan dubur untuk mengeluarkan wayar berkenaan.

Sumber: rileklah.com

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI