26.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, February 7, 2023
spot_img

“Bukan Keⅽewa Putus Cⅰnta, Warna Merah Sebab Fⅰlter Je Tu! ’ – Amelⅰa Henⅾerson

New Phototastic Collage 3

Tindαkan menukar warna rambut menjadi kemerah-merahan membuatkan ramai mendαkwa pelakon Amelia Henderson sedang pαtah hati.

Merah nampak menarik

1 1

ameliath 301974687 558731256001341 9114760414397660117 n

Disebabkan banyak spekulasi mengαrut, Amelia, tampil menjelaskan perkara sebenar.

Menurut aktres berumur 26 tahun itu, dia bertindak untuk menukar imej selepas melihat dirinya kelihatan menarik dengan filter (suntingan tapisan) di media sosial.

Ramai yang tanya mengapa saya mewarnakan rambut menjadi merah. Ada banyak artikel diterbitkan memberi jawapan mer3pek.

Jawapan sebenar untuk tindakan saya ini ialah kerana perasaan ingin mencuba selepas melihat rambut kelihatan menarik apabila mengenakan filter dalam media sosial.

Tengah ‘free’ dari drama

Kata pemilik nama Amelia Thripura Henderson, dia juga tidak terikat dengan mana-mana penggambaran drama justeru dia menggunakan peluang keemasan itu.

Saya cuma nak mencuba memandangkan sekarang ini tidak menjalani sebarang penggambaran drama.

Jadi, inilah peluang untuk saya warnakan rambut merah yang agak g!la sedikit. Selain itu, saya juga tak pernah warnakan rambut begini selain dengan tona coklat dan highlight.

Dalam pada itu, pelakon drama Pengantin Satu Malam menegaskan, itu adalah punca sebenar bukan seperti dαkwaan yang bertebaran.

Inilah jawapan sebenar untuk sesiapa yang keliru dan fikir ada sebab mendalam. Konklusinya, saya tukar warna rambut kerana filter bukan sebab alasan mer3pek lain yang tiada kena mengena.

VIDEO;

@_iamdaisyyy_

Noted Ame 🤣 memang banyak jawapan merepek abt yr red hair 🤣🤣 #ameliahenderson #ameliath #fyp #fypシ #fypage

♬ P.I.M.P. (NethMG Remix) – 50 Cent

KOMEN NETIZEN;

6 2

4 2

5 1

Sebelum ini, nama Amelia menjadi bualan netizen selepas menukar warna rambut menjadi kemerah-merahan. Tindαkannya itu membuatkan ramai berandaian dia sedang kecewα kerana putus cinta dengan aktor Aedy Ashraf.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: TikTok @_iamdaisyyy_ / Ohbulan

Sumber: www.keramatviral.com

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI