23.8 C
Kuala Lumpur
Saturday, February 4, 2023
spot_img

Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!

Seronoknya kalau dapat bergelak ketawa riang bersama rakan-rakan atau keluarga tersayang, berjalan bersama dalam hutan hujan tropika sambil menyentuh rumput dan dedaunan, membuat BBQ berdekatan khemah, dan mengira bintang di malam hari bersama.

Semua ini bukan saja memberi kesan yang positif terhadap mental dan fizikal, tetapi lebih mendalam lagi dari segi emosional setiap ahli keluarga. Jadi, kalau anda rasa membawa keluarga pergi bercuti adalah sesuatu yang membazir, ternyata anda salah!

Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome! Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome! Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!
Bercuti bersama keluarga tidak semestinya perlu memilih lokasi yang serba mewah atau jauh nun di negara asing. Di negara kita juga banyak jenis percutian keluarga yang menarik boleh dipilih. Antaranya percutiaan ala glamping di Sailor’s Rest Resort Janda Baik, Pahang.

Nama saja sailor tapi resort ini terletak di ketinggian 600 meter dari paras laut di Janda Baik dan berdekatan dengan jajaran Banjaran Titiwangsa. Dek kerana terletak berhampiran kawasan tanah tinggi, Sailor’s Rest Resort ini menawarkan satu pengalaman menarik untuk anda bermalam di kawasan bersuhu sejuk dan dikelilingi kawasan yang dipenuhi tumbuh-tumbuhan menghijau.
Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome! Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome! Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome! Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!

Kena dengan namanya sendiri, resort ini juga menyediakan satu tempat menginap berkonsepkan rumah bot untuk anda bermalam. Di samping itu, rumah chalet moden dan tradisional juga ada menjadi pilihan. Lokasi ini menarik untuk percutian keluarga kerana lokasi glampingnya di kawasan taman yang dikelilingi pokok-pokok bunga dan pokok bebuah. Anda datang pada musim buah kalau nak rasa makan buah-buahan segar yang dipetik terus dari pokok.

Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome! Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!Glamping Di Sailor’s Rest Resort, Janda Baik Macam Camping Di Oversea. Layan Cuaca Sejuk & Suasana Tenang, Awesome!
Jom cuti-cuti dalam negara!
image via FB Sailor’s Rest Resort Janda Baik, Pahang

Sumber: www.libur.com.my

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI