25.8 C
Kuala Lumpur
Saturday, January 28, 2023
spot_img

Harga Tiket RM10 Je, Bercuti Di Ladang Farm Fresh UPM. Percutian Unik Seisi Keluarga!


Kalau sebelum ini Ladang Farm Fresh yang terletak di Universiti Putra Malaysia (UPM) menawarkan harga sebanyak RM25 untuk tiket bagi lawatan ke ladang mereka, terbaru pengurusan The Acre By Farm Fresh mengumumkan harga terbaru iaitu serendah RM5 untuk kanak-kanak dan RM10 untuk dewasa bagi membuat lawatan ke ladang tersebut.

Namun harga tersebut tidak termasuk bagi yang ingin dine-in di restoran yang terdapat di sini. Menurut Facebook mereka, setelah mendengar respon daripada umum, mereka mengambil keputusan untuk mengumumkan harga pra pembukaan untuk tiket lawatan ke ladang yang terletak di UPM ini.

f 4 f 5

Harga yang ditawarkan adalah seperti berikut:

Dewasa (+13 & ke atas) – RM10

Kanak-kanak bawah 12 tahun – RM5

Kanak-kanak bawah 6 tahun – PERCUMA

Untuk makluman juga, harga tersebut merupakan harga pra pembukaan sebelum pembukaan rasmi tempat ini.

f 6 f 2

Namun jika sudah membuat tempahan meja, anda hanya perlu menunjukkan tiket di kaunter dan TIDAK PERLU membayar harga tiket lawatan masuk ke ladang

Waktu operasi:

LAWATAN LADANG: pukul 10am-7pm

Waktu operasi restoran: 10am-10pm, (tempahan makanan berakhir 8.30pm)

TUTUP SETIAP ISNIN

f 10 f 7

Untuk yang ingin dine-in di restoran mereka boleh membuat tempahan meja di Facebook atau website. Tiada walk-in dibenarkan.

Kerja-kerja penyelenggaran di sekitar ladang juga masih berlangsung, justeru itu lawatan ladang buat masa sekarang hanya akan termasuk dengan jalan-jalan di sekitar ladang dan menaiki traktor dengan jadual sementara.

Sumber: FB The Acre By Farm Fresh

 Sumber: www.libur.com.my

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI