26.6 C
Kuala Lumpur
Tuesday, March 21, 2023
spot_img

Huru Hara Harimau Bintang Masuk Kampung. Penunggang Motorsikal Diterkam Hampir Jadi Mangs4.

Satu kejadian gempar telah berlaku disebuah perkampungan yang melibatkan seekor kucing besar yang telah menyerang penduduk.

Mungkin pada mulanya penduduk tidak berasa syak kerana rupa binatang tersebut adalah seakan kucing biasa. Tetapi rupa-rupanya bukan!

Screen Shot 2022 11 08 at 7.43.56 AM

Ternyata binatang itu adalah seekor binatang buas iaitu daripada keluarga kucing juga iaitu Harimau bintang. Penduduk tidak sedar akan kehadiran Harimau bintang merbahaya itu masuk kedalam kampung dan bersembunyi.

Screen Shot 2022 11 08 at 7.44.30 AM

Screen Shot 2022 11 08 at 7.45.27 AM

Sehingga apabila satu hari seorang pengunggang motorsikal telah lalu dikawasan tempat harimau itu melarikan diri dengan tidak semena-mena harimau bintang itu telah mengejar nya. Mungkin harimau bintang itu sedang kelaparan dan masuk ke kampung itu untuk mencari makanan maka penunggang motorsikal itu mungkin telah menjadi target harimau bintang pada hari tu.

Kampung tersebut menjadi kecoh pada hari itu dan merasa dalam keadaaan bah4ya. Pihak berkuasa telah memulakan langkah untuk menangkap binatang liar tersebut untuk dibawa ke tempat yang sepatutnya dan diselamatkan.

Di bawah adalah antara komen yang ditinggalkan oleh netizen.

Screen Shot 2022 11 08 at 7.48.42 AM

Sumber: imuslimnetwork.com

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI