26.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, February 7, 2023
spot_img

Jom Ke Qidot Cafe – Cafe Gaya Eropah Kat Banting Yg Best Dan Santai

Nak cuti kat Banting ? Kalau datang untuk anniversary, honeymoon atau hari jadi, wajib book cafe Qidot/The Iram ini. the iram qidot Sebab boleh rasa macam vibe luar negeri. Gaya Countryside cafe qidot Dari tepi jalan, cafe ini memang saiznya nampak mini. Tapi bila datang dekat, nampak gaya macam kat luar negeri. dalam qidot Dan dalamnya pun seakan cafe mewah Eropah. Memang ngam untuk dine in berdua. dalam qidot 2 Lagi-lagi untuk sambut hari istimewa. Menu Qidot Cafe Kat sini ada lauk Melayu, Western sampailah ke kek dan kopi. staff qidot Tapi kalau tak tahu nak order apa, cuba butter chicken rice. butter chicken qidot Lauk ini bestseller kat Qidot Cafe ni. Untuk lauk Western, boleh pilih dari pizza dan pasta sampai grilled chicken nya. menu qidot Tapi kalau nak yang ringan-ringan, order bubur, thai chicken salad atau nugget. food qidot Atau lepak petang, makan kek, minum kopi. kek qidot Waktu Operasi Kalau nak datang, plan untuk makan tengahari, petang atau malam. pintu merah qidot Jangan datang waktu pagi. Sebab cafe ini, 12 tengahari baru nak mula operasi. Reserve Dulu qidot the iram Dan sebab ia kecil saja, kena reserve sebelum dine in ya? Boleh book kat link rasminya. Kredit gambar : Qidot Cafe Lokasi : Lot 1658, Batu 9, Jalan Klang – Banting, Kampung Medan, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor
Sumber: www.jomjalan.com.my

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI