26.1 C
Kuala Lumpur
Sunday, February 5, 2023
spot_img

“Malam Tadi Dia Hantar Di Balai Polis” – Badrul Muhayat Sudah Pulangkan Semula Anak-Anak


Kecoh baru-baru ini apabila bekas isteri Badrul Muhayat mendedahkan kedua anak mereka telah dibawa lari oleh pelakon itu.

Dakwa Julia Daud, Badrul telah memecah masuk rumahnya dengan mengumpil pintu dan semua pakaian anak serta buku-buku sekolah anak juga sudah tiada.

fb post

Terbaru, Julia memaklumkan kedua-dua anaknya itu telah dipulangkan oleh Badrul di Balai Polis Muallim, Slim River, Perak.

Lapor Gempak, dia telah dihubungi oleh pihak berkuasa yang memaklumkan tentang anak mereka dan diberitahu bahawa keterangan Badrul telah diambil.

Syukur Alhamdulillah kedua-dua anak saya kini berada dengan saya. Malam tadi dia (Badrul) telah menghantar anak saya di balai polis selepas saya memberikan nombor telefon bekas suami kepada pegawai penyiasat.”

badrul1

Menurut Julia lagi, dia sudah memaklumkan kepada peguamnya tentang kehilangan anak-anaknya dan meminta untuk membuka fail hak penjagaan anak sementara dan kekal. Bagaimanapun, dikhabarkan proses itu akan bermula pada tahun depan.

Saya rasa memang patut saya buat tuntutan hak penjagaan anak dengan segera agar perkara begini tidak berulang lagi.”

Badrul Muhayat


5 jam lalu

Badrul Muhayat Nafi Bawa Lari Anak, Dakwaan Bekas Isteri Fitnah Semata-Mata
Sumber: beautifulnara.com

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI