Penafian

Sebelum anda  melayari blog ini, sila pastikan anda telah membaca penafian di bawah ini untuk mengelakkan sebarang kekeliruan kepada semua pihak.

Para pengguna yang melawat laman web ini secara automatik dianggap bersetuju dan faham tentang penafian blog ini.

Laman blog Cendolpulut.com

Cendolpulut.com merupakan sebuah blog perkongsian artikel trending terkini dari pelbagai laman web dan blog dengan matlamat perkongsian maklumat kepada semua.

Sekiranya perkongsian artikel yang dipaparkan disalah-ertikan, kami tidak akan bertanggungjawab.

  1. Semua kandungan yang disediakan di blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja.
  2. Cendolpulut.com tidak membuat sebarang pernyataan tentang ketepatan atau kesempurnaan sebarang maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini. Oleh itu, kami tidak menjamin ketepatan informasi di dalam blog ini adalah 100% tepat, bergantung kepada ketepatan informasi yang sentiasa berubah-ubah dengan pantas.
  3. Cendolpulut.com juga tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesilapan atau kesilapan dalam maklumat ini mahupun untuk ketersediaan maklumat ini.
  4. Cendolpulut.com tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kerugian, kecederaan atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini.
  5. Terma dan syarat ini tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa dengan atau tanpa notis.

 Komentar Pembaca

  1. Komen yang dikongsi oleh pembaca adalah di dalam pengawasan kami.
  2. WALAUBAGAIMANAPUN, kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui blog ini. Ianya dianggap sebagai pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
  3. Kami alu-alukan komen-komen yang positif dan kritikan yang membina baik untuk artikel terbitan kami atau apa-apa yang berkaitan.
  4. Komen yang di luar topik dan tiada faedah langsung seperti cacian, makian, kata-kata kesat dan seangkatan dengannya akan dipadamkan tanpa segan silu.
  5. Kami tidak menjamin kesahihan komen yang ditinggalkan oleh pembaca, mungkin boleh jadi tidak tepat atas faktor-faktor perubahan informasi.

Media

Sebarang bentuk media seperti gambar, video dan lain-lain yang digunakan di dalam blog ini mungkin diambil dari laman web lain. Sekiranya terdapat sebarang media yang melanggar hak cipta anda atau sesiapa sahaja, sila email di hi@cendolpulut.com dan kami akan turunkan hak cipta anda tersebut pada kadar segera.

Maklumat

Cendolpulut.com tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian, kerosakan dan apa-apa yang bersifat negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat di laman web ini ATAU dari laman web yang terpaut dari laman web ini.

Terima kasih.