23.8 C
Kuala Lumpur
Saturday, February 4, 2023
spot_img

“Perfect Place Nak Bonding Dengan Anak-anak!” – Glamping Di Sailor Rest, Janda Baik Boleh Buat Banyak Aktiviti Best.

Dah bercuti ke Genting, apa kata sambung percutian dan bermalam di Janda Baik. Banyak resort dan tempat glamping best yang boleh korang explore. Aktiviti pun banyak yang boleh dibuat di sini.

Seperti yang dikongsikan oleh Takuya KimiRa tentang percutian dia dan keluarga di Sailor Rest Janda Baik, Pahang.

g 4 g 5 g 1

Memang banyak aktiviti yang boleh dibuat kat sana tambah pula bila bawa anak-anak. perfect time untuk bonding sambil menikmati alam.

Jom ikuti perkongsiannya:

Alang-alang turun dari Genting , pasti repeat glamping sini, easy access dan banyak aktiviti yang boleh dbuat dengan anak-anak.

Nama : Sailor Rest Janda Baik Pahang.
Harga dan pakej : Murah berpatutan 10/10

cantik bersih banyak kemudahan 10/10
staff dan sarapan : sangat baik ramah dan sedap 10/10

g 6 g 7 g 8 g 10

aktiviti sangat banyak 10/10

tandas, dapur, surau, air : bersih 10/10
sejuk : malam sejuk weh 10/10
pelbagai pakej dan jenis khemah ada 10/10

AKTIVITI

Berkhemah , mandi manda, tangguk ikan, rama-rama banyak, kenal pokok-pokok buah, memancing kolam talapia,panjat pokok , masak masak, BBQ, mashmellow play, sebelah malam pula boleh suluh-suluh cari serangga dan binatang unggas. Macam-macam jenis ada.

g 2 g 13 g 12 g 14

Sejuk-sejuk malam makan maggy cup , fuhhhh, asyukkkk weh
tak mahu tulis panjang, you gais should try with kids.
have fun

Kredit: Takuya KimiRa

Sumber: www.libur.com.my

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI