24.7 C
Kuala Lumpur
Saturday, January 28, 2023
spot_img

Resepi Cheesy Baked Macaroni Simple Tanpa Guna Source Carbonara Dan Tomato Sauce Prego. Sekali Ngap Pasti Nak Lagi!


▶️ Kemudian, tuang dalam loyang dan bakar setengah jam.

Resepi Cheesy Baked Macaroni Simple Tanpa Guna Source Carbonara Dan

▶️ Kalau ada cheese boleh letak cheese slice/Mozarella cheese atas macaroni tu.

▶️ Akhir sekali, tabur daun parsley.

 

BACA JUGA : Resepi Cencaru Sumbat Sambal Yang Simple Dan Sedap. Masak Guna Airfryer Je Senang!

 

Siap untuk dihidang! Wah! Nice weh resepi ni. Anak-anak dah takde mood makan nasi, korang boleh bagi makan macaroni ni. Tumis macam masak mee je. Lepas tu, bakar dałam oven! Mudahkan. Tak perlu renyah-renyah nak letak source carbonara dan tomato sauce prego lagi.

1653629166 53 Resepi Cheesy Baked Macaroni Simple Tanpa Guna Source Carbonara Dan

Simple macam ni pun dah ramai yang suka. Untuk pengetahuan korang Cik Puan Mastura Mukhtar ni gemar berkongsi resepi masakan di Facebook. Nampak menarik resepi-resepi yang beliau kongsikan. Next time kita boleh cuba resepi lain pula. 

Ribuan terima kasih diucapkan juga kepada beliau kerana sudi berkongsi resepi cheesy baked macaroni tanpa source carbonara dan tomato sauce prego ini di Facebook. Semoga ianya bermanfaat buat kita semua. Selamat mencuba!


Sumber: kongsiresepi.my

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI