23.8 C
Kuala Lumpur
Saturday, February 4, 2023
spot_img

Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!

Sebelum ini ramai ke Thailand untuk melihat kecantikan ladang bunga matahari, seakan menjadi ‘trend’ jika bercuti ke Lopburi sebuah daerah di Thailand. 
Namun di negara kita juga telah muncul beberapa ladang bunga matahari ‘mini’ yang tidak kurang menariknya. Antaranya ladang bunga matahari yang terletak di negeri Perlis.

Lokasinya berada di Taman Ular dan Reptilia, Sungai Batu Pahat menjadi destinasi pilihan bagi pelancong domestik. Suasana indah berlatarkan panorama Banjaran Nakawan menerusi bukit Sungai Batu Pahat pastinya memukau para pengunjung yang ingin meluangkan masa di sini.
Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!
Bagi pencinta bunga matahari, ada lagi lokasi untuk menikmati keindahan flora berwarna kuning jingga tersebut. Anda boleh ke Sunflower Garden Bangan Datuk, Perak sekali gus menjadi lokasi terbaik untuk merakam kenangan sambil dikelilingi pokok bunga matahari yang kembang mekar.
IKLAN

Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar! Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar! Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar! Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar! Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!
Lokasi ini sangat dicadangkan untuk anda yang suka ‘berOOTD’ untuk dikongsi dalam media sosial. Tiket untuk masuk ke ladang bunga matahari ini juga berpatutan, hanya RM10 seorang.
IKLAN

Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar! Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!Tak Perlu Ke Thailand, Sunflower Garden Di Bagan Datuk, Perak Pun Cantik. Port OOTD Cun Nak Bergambar!
Alamat: Sunflower Garden. A128, Bagan Sungai Burung, 36100 Bagan Datuk, Perak.Waktu Operasi: 8 pagi – 7 mlmTiket Masuk:
IKLAN

RM 13 (Dewasa)
RM 10 (7 – 12 thn)
RM 5(3 – 6 thn)

Parkir: Percuma

 

Sumber: www.libur.com.my

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI