25 C
Kuala Lumpur
Saturday, January 28, 2023
spot_img

Terlаmpаu dahаgа sаnggup terjun pаrit. Orang ramai hаnya merakаm video sahaja. Bukаn nаk tolong.

Jaran-jarang kita mendengar tentang kucing jatuh longkang dan terperangkap kerana tidak dapat naik ke atas semula terutamanya anak kucing. Sesiapa sahaja yang mempunyai rasa belas kasihan pasti akan tidak teragak-agak untuk menyelamatkan kucing yang dalam kesusahan, tetapi pasti ramai tertanya-tanya mengapa anak kucing sering terjatuh dalam longkang.

kucing longkang 1

Jelas salah satu sebab utama adalah kecuaian mereka yang gemar bermain tanpa menyedari keadaan sekeliling yang berbah4ya. Selain itu, cuba mendapatkan sumber air untuk bekalan minuman juga menjadi satu punca mereka sering terperangkap dalam longkang.

Baru-baru ini sebuah perkongsian video oleh seorang pengguna Fesbuk yang menyelamatkan salah seekor anak kucing yang jatuh longkang telah mencvri tumpuan ramai.

Dalam video itu yang telah meraih lebih setengah jvta tontonan, anak kucingnya yang berwarna hitam dilihat berpaut pada dinding selepas terjatuh ke dalam longkang besar.

Video :

Setelah berjaya diselamatkan menggunakan segulung tali, badan kucing itu didapati badannya kotor. Rata-rata netizen memuji tindakan orang ramai tersebut yang bersungguh menyelamatkan si bulus itu.

kucing hidup 1 2

Sumber: www.imuslimnetwork.com

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI