31.4 C
Kuala Lumpur
Wednesday, September 28, 2022
spot_img

Usai Bolak-balik Pindah Agama, Sandy Tumiwa Ngajak Rujuk Tessa Kaunang

Sandy Tumiwa sebelumnya sempat membuat heboh ketika memutuskan bolak-balik pindah agama dari Islam, ke Kristen kemudian ke agama semula.

Ia pindah Kristen ketika menikah dengan Tessa Kaunang kemudian bercerai. Tak disangka, baru-baru ini terkuak Sandy Tumiwa kepergok mengajak rujuk Tessa Kaunang sebanyak dua kali. Seperti apa pernyataannya? Simak selengkapnya di bawah ini.

Ngajak Rujuk Tessa Kaunang

Live streaming/ Vidio.com

Foto : Live streaming/ Vidio.com

Tessa Kaunang sebelumnya sempat menjalin hubungan rumah tangga dengan Sandy Tumiwa. Keduanya menikah pada 7 Juli 2006 kemudian bercerai.

8 tahun berpisah, Tessa Kaunang kemudian membongkar sikap mantan suaminya itu ke publik. Tak disangka, Sandy Tumiwa beberapa kali mengajak Tessa Kaunang untuk kembali bersama lewat pesan Whatsapp.

“Iya (Sandi Tumiwa pernah mengajak balikan). Masih ada Wa-nya, iya dia lewat WA,” kata Tessa Kaunang dalam salah satu acara TV, Senin, 19 September 2022.

….sambungan baca di sini.
Sumber: www.intipseleb.com

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI