25.6 C
Kuala Lumpur
Thursday, March 23, 2023
spot_img

Wani Kayrie suka lelaki tak terlalu serius, jadikan Aeril-Wawa sebagai idola

Pernah mengalami fasa kegagalan dalam percintaan, penyanyi wanita, Wani Kayrie, 22 mengakui kini dia lebih berhati-hati dalam memilih pasangan.

Memetik laporan dari Mstar, pemilik nama Syazwani Syafirah Abdullah, dia bimbang andai bertemu dengan lelaki yang tidak memahami kerjayanya dan disebabkan itulah dia kini lebih selesa hidup tanpa teman lelaki.

“Bukanlah serik bercinta, saya pun masih muda lagi. Cuma sekarang ini lebih berjaga-jaga memilih pasangan. Kalau ada yang serius, saya tidak mahu kerjaya jatuh. Biarlah dapat yang sama-sama memberi sokongan dan tidak terlalu cemburu.
“Sekarang saya happy hidup single. Apa yang telah terjadi sebelum ini membuatkan saya memilih untuk selesa tidak bercinta sebab hanya fikirkan diri sendiri, keluarga, kerjaya dan pendidikan,” katanya.

Dia yang pernah dikaitkan dengan penyanyi, Afieq Shazwan sebelum ini mengakui bahawa dirinya menjadikan pasangan selebriti, Wawa Zainal dan Aeril Zafriel sebagai inspirasi dalam perhubungan kerana gemar melihat mereka saling menyokong antara satu sama yang lain.

Wani juga mengakui yang sebelum ini ada lelaki yang mendekatinya namun belum terbuka hati untuk bercinta lagi.

“Saya suka lihat Wawa dan Aeril. Mereka saling memberi sokongan antara satu sama lain. Apa sahaja yang dibuat akan dilakukan bersama
“Ada sahaja lelaki yang cuba dekat, tetapi saya belum berani untuk bercinta. Pernah kenal dengan seorang yang terlalu serius sehingga saya rasa tidak sesuai sebab saya mudah ketawa,” ujarnya.

Sebelum ini, penyanyi tersebut dikatakan pernah menjalinkan cinta dengan Afieq Shazwan namun hubungan tersebut berakhir sekitar tahun lalu.

Tak apalah Wani, usia masih muda. Terus kejar cita-cita dan kembangkan kerjaya. Inn ShaaAllah ada jodoh yang akan datang dengan sendiri.

 

Sumber: Mstar (Farol Hadi)

Sumber: www.malay.news

PERHATIAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui platform ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

BACA JUGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -spot_img

Tentang Blog

TRENDING LAGI